November – 2016 – De Tour du ALS heeft er een prachtige partner bij. isla® pastilles zet zich de komende twee jaar vol in om de sportieve en emotionele uitdaging op de Mont Ventoux tot een succes te maken. Met maar één doel: meer onderzoek naar de spierziekte ALS mogelijk maken.  

isla® pastilles wordt in Nederland op de markt gebracht door Salveo Pharma. “Zorgzaamheid is wat het merk isla® kenmerkt”, zegt Maurits van Tol, general manager van Salveo Pharma. “Het raakte ons om te horen wat de Tour du ALS betekent voor deelnemers, patiënten en de hele familie en vriendengroep eromheen. Die verbondenheid, de kracht om samen iets bijzonders neer te zetten, daar willen we graag aan bijdragen. Niet alleen financieel, maar ook met onze eigen mensen.”

Van Tol heeft besloten zijn bedrijf in de week van de Tour du ALS (8 juni 2017) ‘dicht te gooien’ en met zijn personeel richting Frankrijk te reizen. Ze zullen zich inzetten als verzorgers aan de top van de klim, zodat elke deelnemer een warm onthaal krijgt op de finish. “Zo kunnen we ook direct bijdragen aan een betere verzorging en een fijnere Tour du ALS voor alle deelnemers.”  Van Tol zal ook zelf de Mont Ventoux beklimmen en wil zo veel mogelijk klanten en relaties meenemen in zijn sportieve uitdaging. “Net als alle andere deelnemers nemen we dan elk 1500 euro mee naar boven voor onderzoek naar ALS”, aldus Van Tol. “Ik moet nog wel even flink trainen maar dat doe ik nu met een heel mooi doel.”

Gert-Jan Pijl, voorzitter van de Tour du ALS, is enorm blij met de steun van Salveo Pharma. “Het enthousiasme van Maurits en zijn medewerkers is indrukwekkend. Voor de Tour zijn deze partners van groot belang. Ze kunnen echt het verschil maken voor de deelnemers.”

isla®  

isla® pastilles zijn te gebruiken bij kriebelhoest, droge en geïrriteerde keel en overbelasting van je stembanden. De pastilles zijn gemaakt op basis van IJslands mos en beschikbaar in diverse smaken. isla® wordt in Nederland op de markt gebracht door Salveo Pharma.

test alt