Op 3 juni 2016 ga ik voor de 3e keer samen met team “ALS THE JOURNEY” deelnemen aan de 5e editie Tour du ALS.
De 5e editie van een evenement, wat voor mij een belangrijke plaats in mijn leven heeft ingenomen. Dit omdat ik kan strijden, zodat de ziekte ALS van de kaart geveegd wordt, en omdat wij sinds onze eerste deelname echt deel uit maken van een geweldige vriendengroep.

Om deze 5e editie toch een speciaal tintje te geven hebben Tonny Nijholt en ik een evenement onder de rook van de Tour du ALS opgericht. “ALS THE JOURNEY” samen met nog 3 andere (st)rijders Bart Weemaes, Frans Boendermaker en Ivan Sweebroek gaan wij op 22 mei vertrekken om op de racefiets vanuit ‘s-Hertogenbosch naar de top van de Mont Ventoux te gaan fietsen en daar op 31 mei te finishen.
Op dit moment zijn we ontzettend druk bezig om alle puntjes op de spreekwoordelijke “i” te zetten, dit samen met een van onze begeleiders Marc Pijl. Wel wil ik u alvast van harte uitnodigen om bij onze start op 22 mei 2016 aanwezig te zijn en om eventueel de eerste rit samen met ons te fietsen. Het vertrek zal plaatsvinden vanuit Bottles & Bites en het liefst in de kleding en stijl van Tour du ALS. Ook zullen wij deze dag worden begeleid door enkele motards van de Tour du ALS, waarvoor dank.
Wij kunnen niet wachten tot het zover is en hopen dat wij u kunnen verwelkomen aan de start van deze uitdaging of boven op de Mont Ventoux tijdens onze aankomst of tijdens de 5e editie van TOUR DU ALS. Strijd jij samen met ons mee? Schrijf je dan ook in Tour du ALS!