0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

19 December 2015 hebben we weer een informatie bijeenkomst. Uiteraard is deelname aan deze dag kosteloos en vrijblijvend. De plaatsen zijn beperkt. Als je wilt komen graag wel op voorhand aanmelden.

Op deze bijeenkomst zullen we 4 zaken toelichten:

  1. 10.00 uur: informatie over de cursus en het examen vakdiploma beroepsvervoer (TLEC opleidingen)
  2. 10.30 uur: informatie over de code 95 trainingen (ITO opleidingen)
  3. 11.00 uur informatie over hulp bij (het opstarten van) je transport onderneming (Snikkers en partners)
  4. 11.30 uur informatie over collectief voordeel en ondersteuning voor en tijdens het managen van je transport onderneming (TranspSupport Nederland)

Om 12 uur zullen wij nog een hapje en een drankje voorzien. Daarna is er de mogelijkheid om nog persoonlijk vragen te stellen aan de verschillende sprekers voor meer informatie.

Locatie: ITO-TLEC opleidingen Tasveld 9 b/c, 3417 ZG Montfoort

Ron zal je informeren over hoe de cursus en het examen voor het vakdiploma beroepsvervoer werkt. Dus als je de cursus nog wilt doen en nog vragen hebt.

Ron NiensAdviseur TLEC

Eric vertelt je wat je mogelijkheden zijn bij ITO om de uren voor je Code 95 te halen. Heb je de code 95 uren nog nodig kom dan langs.

Eric van BeersAdviseur Ito opleidingen

Herman verzorgt al jaren de aanvraag voor de NIWO vergunning, kan je helpen met ondernemersplannen en je boekhouding. Hij licht het graag voor je toe. Zoek je nog hulp op het gebied van aanvragen van de vergunning, maken van je ondernemersplan of je boekhouding.

Herman SnikkersAdviseur Snikkers & Partners

Sandy informeert over de voordelen van collectiviteit. Er is veel voordeel te behalen op het gebied van brandstof en verzekering bijvoorbeeld. Maar TransSupport kan je met je (aankomend) transportbedrijf nog op veel meer gebieden ondersteunen.

Sandy Ten HoopenAdviseur TransSupport